Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
- 70 g raw kakaopulver
- 250 g dadler
- 50 g glutenfri havregryn
- 2 dl blandede nødder (cashew-, mandler- eller hasselnødder)
- 2 dl kokosmel
- 3 spsk. kokosolie
- 1 stk. appelsin (kan undlades) presset
Kom nødderne i en foodprocesser og kværn dem fint
Tilsæt de øvrige ingredienser og blend indtil konsistensen er fast
Du kan bruge mere kokosolie eller appelsinsaft, hvis de virker for tørre
Rul dem i kokosmel - sæt dem i køleskabet og nyd dem kolde
Kalorier: 2948kcalKulhydrater: 397gProtein: 82gFedt: 145gMættet fedt: 50gNatrium: 465mgKalium: 4039mgFiber: 129gSukker: 182gA-vitamin: 416REC-vitamin: 2mgCalcium: 395mgJern: 25mg